SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’lı gençler, yurtdışında projelere katılıyor

Bu haber 26 Kasım 2022 - 13:07 'de eklendi.

Ayrancılar’da açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinlikler, çalışmalar ve programlarla farkını hissettiren Ayrancılar Gençlik Merkezi, birbirinden önemli projeleri hayata sokmaya devam ediyor

HER gün onlarca proje hazırlayan Gençlik Merkezi son olarak öğrencileri Erasmus projesi kapsamında Moldova’ya gönderdi. Hollanda, Litvanya, İspanya, Ukrayna, Yunanistan, Ermenistan ve Moldova’dan da öğrencilerin katıldığı proje kapsamında eğitimler veriliyor.

FARKLI ülkelerden katılım sağlayan öğrenciler, proje kapsamında münazara eğitimi alırken, hem dillerini geliştirme imkanı hem de farklı kültürleri tanıma imkanı buldular. Öte yandan Ayrancılar Gençlik Merkezi’nin bu tür projelerde yer almaya devam edeceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.