Ayrancılar Mahallesi’nde yaklaşık bir ay önce hizmet vermeye başlayan Bahar Takı, gümüş ve çelik takıların yanı sıra geniş aksesuar seçenekleriyle müşterilerini ağırlıyor. Rıdvan Gümüşoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı mağazada, açılışa özel indirimler uygulanıyor.
GENİŞ ÜRÜN SEÇENEĞİ SUNULUYOR
BAHAR Takı’da gümüş ve çelikten üretilen bileklik, kolye, piercing, halhal ve şahmeran çeşitleri satışa sunuluyor. Mağazada ayrıca toka, saat ve farklı zevklere hitap eden çok sayıda aksesuar seçeneği de bulunuyor.
BÖLGEDEKİ EKSİKLİĞİ GÖREREK YATIRIM YAPTI
İŞLETMECİ Rıdvan Gümüşoğlu, bölgede takı ve aksesuar üzerine hizmet veren bir işletmenin bulunmadığını fark ederek yatırımını Ayrancılar’a yaptığını belirtti. Gümüşoğlu, hem kadınlara hem de erkeklere hitap eden ürün çeşitleriyle bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçladıklarını ifade etti.
AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER DEVAM EDİYOR
YAKLAŞIK bir ay önce kapılarını açan Bahar Takı’da, açılışa özel avantajlı fiyatlar ve indirimler müşterileri bekliyor. İşletme, günlük kullanıma ve özel günlere uygun takıların yanı sıra sevdiklerine hediye almak isteyenlere de farklı seçenekler sunuyor.
MEDİFEMA ACİL SERVİS KARŞISINDA
BAHAR Takı, Ayrancılar Mahallesi 58/2 Sokak No: 7-B adresinde, Medifema Hastanesi Acil Servisi karşısında ve Başar Optik’in yanında hizmet veriyor.















