SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’ın sokakları ‘waffle’ kokuyor

Bu haber 20 Ocak 2016 - 11:30 'de eklendi.

Ayrancılar’ın ilk waffle dükkânı büyük ilgi görüyor. İzmir-Aydın asfaltı üzeri Ege Halı’nın yanında 1,5 ay önce hizmete giren Sadece Ayrancılar değil, Torbalı genelinden de yoğun müşteri potansiyeline sahip.

BELÇİKA menşeli waffle’ı Türk damak tadına uyarlayıp yeni çeşitlerle zenginleştiren Waffel’ci Pınar, büyük ilgi görüyor. Ayrancılar’da kapılarını hizmete açan mekân, bölgede bir ilki gerçekleştirirken, yediden yetmişe herkes tarafından beğeni topluyor. Farklı konseptiyle dikkat çeken Waffel’ci Pınar, zengin bir menüye sahip. 80 metrekarelik dükkânını genişleten Pınar Boztepe, “Mekânımızda waffle’ın yanı sıra kahvaltı, sıcak-soğuk içecekler ve tost çeşitleri de mevcut” dedi.

ÜZERİNE ENVAİ ÇEŞİT TATLI ÜRÜN KOYUYOR

SON yıllarda büyük bir gelişim içerisine olan Ayrancılar, yeni yatırımlarında adresi haline geldi. Ayrancılar’a yapılan son yatırım da Waffel’ci Pınar oldu. Başarılı kadın girişimci Pınar Boztepe tarafından kurulan işletmenin açılışı 1,5 ay önce gerçekleştirildi. İzmir-Aydın asfaltı üzerinde kurulan Waffel’ci Pınar, bölgenin de ilk ve tek waffle dükkânı oldu. Üzerine envai çeşit tatlı ürün konulup, çikolata, meyve, şekerleme, fındık, fıstık, çerez parçacıkları vb. ile zenginleştirilen tatlı çeşidinin müdavimleri ise bir hayli fazla. Waffle, lezzetinin yanı sıra çıtır olması özelliğiyle de büyük beğeni topluyor.

BİRKEZ YİYEN BİR DAHA GELİYOR

BU aralar waffle trendi büyük bir hızla yayılıyor. Waffle’a özellikle gençlerin ilgisi çok fazla. Sadece waffle satan mekânların sayısı hızla artıyor. Belçika menşeli bu hamur tatlısını her firma farklı bir tarzda yapıyor. Hazırlanırken kullanılan malzemelerden waffle’ın şekline göre birçok farklı kıstas söz konusu. Waffle’ı Türk damak tadına uyarlayan girişimcilerimiz ortaya çıkardıkları yeni tatlarla ciddi bir müşteri kitlesi ortaya çıktı. Bunlardan biri de Waffel’ci Pınar oldu. Geçtiğimiz aylarda Ayrancılar’da kapılarını hizmete açan işletme, bölgenin de ilk ve tek waffle dükkânı olma özelliğine sahip.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.