SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar halkı, Gıt Gıt Tavuk’a artık daha yakın olacak

Bu haber 05 Ekim 2023 - 8:45 'de eklendi.

Ayrancılar’ın en büyük tavuk restoranı Gıt Gıt Chıcken Horon Köfte, açıldığı 3 ay içinde lezzetiyle ve kaliteli ürünleriyle bölge halkına kendini hayran bıraktırdı. Torbalı eski meydanda yıllardır hizmet veren Gıt Gıt’ın franchise şubesi olan mekan, ürünlerini ayağına isteyenler için paket servis hizmetiyle de çalışıyor. Torbalı’da  genelinde kendini ispatlamış, Türkiye genelinde de 50’ye yakın şubesi bulunan firma, nefis ürünleriyle fark yaratıyor.

ÜÇ ay önce Ayrancılar Barış Manço Caddesi üzerine açılan Gıt Gıt Chıcken Horon Köfte, 465 metrekarelik büyüklüğü ile bölgenin en büyük tavuk restoranı oldu. 100 bine yaklaşan nüfusuyla ilçe olmayı hak eden Ayrancılar’daki tavuk restoranı ihtiyacını kapatan işletme, Ayrancılar merkezinin yanı sıra Pancar, İTOB, Türkmenköy, Yeşilköy, Yazıbaşı ve Kuşçuburun’a paket servis ile ürünlerini ulaştırıyor. 17 personelin çalıştığı restoran, aynı anda 60 kişiye hitap edebilecek büyüklüğe sahip.

AYRANCILAR’IN İLK ÖZEL SOSLU HATAY TAVUK DÖERİNİ YAPTILAR

KENDİSİNE ait sos ve mayonez ile damaklarda iz bırakan Gıt Gıt Chıcken Horon Köfte, ayrıca Ayrancılar’daki ilk ‘özel soslu sebzeli hatay tavuk döner’i yapan yer olarak biliniyor. Hatay’dan getirdiği tecrübeli ustasıyla hizmet hayatına devam eden firma, toplu organizasyonlara yemek hizmeti vermesinin yanı sıra fabrikaların da yemek ihtiyacını karşılıyor.

MARKAMIZ, ZATEN TORBALI GENELİNDE KENDİNİ İSPATLADI

GENÇ işletmeci Semih Çulhacı (33) tarafından Ayrancılar’ın hizmetine sunulan mekan, müşteri portföyü ile kalitesini ispatladı. Çulhacı, “Zaten markamız, Torbalı genelinde kendini ispatlamış ve tavukseverlerin beğenisini kazandı. Biz de bu lezzeti Ayrancılar halkına daha yakın olmak için buraya getirdik. Daha 3 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen gördüğümüz ilgi, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Tüm halkımızı mekanımıza bekleriz” diye konuştu. Gıt Gıt Tavuk Paket Servis No: 0 232 854 74 65 – 0 232 854 74 75

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.