SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’ın en büyük perde ve halı merkezi açıldı

Bu haber 13 Temmuz 2021 - 1:57 'de eklendi.

Ayrancılar’ın en büyük – geniş kapsamlı perde ve halı merkezi açıldı. Hafta sonu yapılan açılışa katılım büyük oldu.

Fevzi Çakmak Mahallesi 8152 Sokak üzerinde hizmete giren Naz Perde’de Taç – Brillant markalara ait ve halı çeşitleri satılacak. Firma ayrıca stor ve zebra perde üretimi de yapıyor. Uzun yıllar sektörde bulunan Yaşar Çakmakçı’nın işleteceği Naz Perde’de açılışa özel birçok kampanya da uygulanıyor. Tül perdelerin metresi 24.90TL’den başlayan fiyatlarla, stor perdelerin metrekaresi 29.90 TL’den başlayan fiyatlarla, zebra perdelerin metrekaresi 49.90 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

ACELE EDİN!

Ayrıca Brillant halı (deri taban) 4 metrekaresi 124.90 TL’den satışa sunulurken, Brillant yolluklar ise (80×150 cm) 49.90 TL fiyat uygulanacak. Pazar günü gerçekleşen açılışa çok sayıda vatandaş katılırken, kampanyalı ürünlerden almak için birbirleriyle yarıştılar. İşletmeci Yaşar Çakmakçı, kampanyalı fiyatların bir süre daha devam edeceği bilgisini verirken, Torbalı ve Ayrancılar halkının acele etmeleri gerektiğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.