SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’daki trafik güvenliği ile ilgili program yoğun ilgi gördü

Bu haber 11 Ekim 2023 - 22:57 'de eklendi.

“Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol !”Projesi Kapsamında Trafik Eğitim ve Semineri düzenlendi.

2022 yılında Trafik yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile bisiklet ve motosiklet sürücülerinin diğer araç sürücüleri tarafından görünür olmaları için Reflektif özellikli kıyafet veya yelek giyilmesi zorunlu hale getirilmişti. Bu kapsamda İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin ve ilçe protokol üyelerinin katılımı ile Torbalı Trafik Jandarması, Ayrancılar İnönü Mahallesi Neşat Ertaş Çok Amaçlı Salonunda anlamlı bir etkinliğe imza attı.

TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

TRAFİK kazalarını en aza indirmek için; güvenli bisiklet ve motosiklet sürüşü, bisiklet ve motosiklet koruyucu ekipmanları, reflektif özellikli yelek veya kıyafetin önemi, hız kuralları, genel trafik kuralları, kask kullanımının önemi hakkında trafik eğitimi verildi.

2780 VATANDAŞA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

SÜRÜCÜLERDE farkındalık yaratmak için Torbalı Trafik Jandarması Personeli tarafından “Cumhuriyetimizin 100’ncü Yılında, 2023 Sürücüye, 2023 Yelek” hediye etmek üzere “İlk Yeleğiniz Bizden” sloganı ile seminere katılan 2780 vatandaşa çeşitli hediyeler verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.