SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’daki TOKİ için ihaleye çıkıldı

Bu haber 10 Mayıs 2017 - 7:04 'de eklendi.

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Torbalı’nın Ayrancılar Mahallesi’nde yaptırılacak olan 315 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için 22 Mayıs’ta ihaleye çıkıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez müjdeyi kendine ait sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Görmez: “Torbalı, Ayrancılar’dan başlar dedik. Bu sözümüzü de yerine getirdik. Hayırlı olsun” şeklinde paylaşımda bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Ankara’da sürdürdüğü temaslardan sonra beklenen müjdeyi verdi. TOKİ ‘nin Ayrancılar bölgesinde projelendireceği birinci etap 350 konutun temeli önümüzdeki aylarda atılacak.

TOKİ BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİ

KAMU yatırımlarında Torbalı’nın önceliklerini görüşmek üzere İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte Ankara’da temaslarda bulunan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ den müjdeli haber geldi. TOKİ’ nin Torbalı’nın Ayrancılar bölgesinde yapmayı planladığı toplu konutlar için ihaleye çıkıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Ayrancılar bölgesinde yapımı projelendirilen birinci etap 315 toplu konutun temelinin 2017 yılı içinde atılacağını açıklamıştı. Başkan Görmez, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ATİLLA KAYA’YA TEŞEKKÜR

“TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan’ ı makamında, Ak Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya ile birlikte ziyaret etmiştik. Yaptığımız görüşmeler neticesi ve Vekilimizin gayretleri ile Ayrancılar bölgesine yapılacak olan toplu konutların 2017’de temelinin atılacağı kesinleşmişti. Ankara’daki temaslarımızda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, samimiyeti ve çalışkanlığı ile İlçe sorunlarımızın çözümünde etkili olan milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ ya tüm Torbalı halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”

TOKİ ANKETİ BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir’in Ayrancılar bölgesinde inşa edeceği konutların seçeneklerini ve talebi belirlemek amacıyla büyük bir anket çalışması yapmıştı. Ankete 15 bin 857 kişi müracaat etmişti. Rekor başvuruyu değerlendiren TOKİ yetkilileri özellikle İzmir şehir merkezinden yapılan başvuru yoğunluğuna dikkat çekmişlerdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.