SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’daki camide ‘dükkan’ krizi!

Bu haber 28 Ocak 2021 - 10:44 'de eklendi.

4 yıldır tamamlanacak olan Ayrancılar Bilal-i Habeşi Siteler Camisinin zemin katında yer alan 6 dükkanın inşaatına kimliği belirsiz kişilerin girdiği görülürken yarım kalan inşaat alanları ise yağmur sularıyla doldu

İÇERİSİNDE bin kişinin ibadet edebildiği Siteler Bilal-i Habeşi Siteler Camisi, 2018 yılında hizmete açıldı. Ayrancılar Siteler Camii Yaptırma, Yaşatma Eğitim Kültür Derneği’nin girişimleri ve topladığı yardımlarla yapılan caminin zemin katındaki bölümlere de 16 dükkan için yer ayrıldı. Caminin ön cephesindeki dükkanların inşaatı biterken arka kısımdaki 6 dükkanın inşaatı da yarım kaldı. İnşaatların neden yarım kaldığı bilinmezken boş dükkanlarla ilgili farklı bir sorun patlak verdi.

BOŞ DÜKKANLARA GİRENLER OLUYOR

GEÇTİĞİMİZ haftalarda Kuran kursu ve tuvalet inşaatının şikayet üzerine durdurulduğu Bilal-i Habeşi Siteler Camisinin arka kısmındaki 6 dükkanın inşaatı 4 yıldır atıl bir şekilde duruyor. Boş dükkanların içerisine bazı şahısların girdiği belirtildi. Dükkanların içerisine karton getiren şahısların boş dükkanlarda ne yaptıkları ise bilinmiyor. Ayrancılar Siteler Camii Yaptırma, Yaşatma Eğitim Kültür Derneği üyeleri inşaatın neden durduğu konusunda bir açıklama yapmazken, taraflar arasındaki sorunlardan dolayı dükkanların inşaatının yarım kaldığı öne sürüldü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.