SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’daki anız yangını korkuttu!

Bu haber 03 Ağustos 2021 - 9:31 'de eklendi.

Tüm Türkiye yangınlarla boğuşurken, Ayrancılar’dan gelen haber korkuttu. Öğle saatlerinde çıkan anız yangını, şiddetli rüzgarın da etkisiyle devasa boyuta ulaşarak tüm araziye yayıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Bölgeye gelen jandarma ekipleri şüpheli yangının çıkış nedenini araştırıyor.

SİGARA İZMARİTİ NEDEN OLMUŞ OLABİLİR

Öte yandan bölgede bulunan vatandaşlar, yangının araç içinde atılan bir sigara izmariti nedeniyle çıktığı yönünde bir kanı oluştuğunu söyleyerek, yetkili makamlar ise, “Sürücülerden araçlarından dışarı izmarit atmamalarını istiyoruz. Nem oranı giderek düşüyor. En ufak kıvılcım yangına dönüşebiliyor. Çok dikkatli olmalıyız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.