SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da sanatın merkezi oldu

Bu haber 13 Temmuz 2023 - 15:52 'de eklendi.

Ayrancılar Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi’nde verilen eğitimler, her yaştan grubun bilgi ve donanımını geliştirirken sanatsal yönlerini de ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor

FIRAT Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi’nin açılmasıyla birlikte Ayrancılar Mahallesi canlanmaya başladı. Gençlik Merkezi, verdiği eğitimlerin yanısıra düzenlenen etkinliklerle adını duyurmayı başardı. Yoğun ve hareketli geçen okul döneminin ardından Gençlik Merkezi, yaz tatilinde de çocukların, gençlerin ve velilerin uğrak yeri oluyor. Gençlik Merkezi’nde Resim dersleri her yaş grubundan insanı renklerle buluşturuyor. Resim öğretmenleri tarafından verilen resim derslerinde yaş grubuna göre punch nakışı, kara kalem, portre, nature morte  ve tuval üzerine aklirik çalışmalar yapılıyor. Renklerin ortaya çıkardığı yaratıcı eserler ise ara ara düzenlenen sergiler ile hayranlıkla karşılanıyor.

‘AİLEMLE ÖĞRENİYORUM’

ALANINDA uzman eğitmenleri, resim tekniklerinin yanısıra öğrencilerin soyut kavramları öğrenmesine de özen gösteriyor.  Eğitimlerde ‘ailemle öğreniyorum’ programı kapsamında anne-çocuk çalışmaları da yürütülüyot. Program kapsamında annenin yetenekleri çocuklara aktarılırken anneler de çocuklardan yeni teknikler öğreniyor. Öğrenmenin ve öğretmenin yaşı yoktur vurgusu yapan eğitmenler, aileleri Gençlik Merkezine davet ediyor. Yaratıcı ruhunu renklendirmek isteyenler, eğitim için gerekli koşulları öğrenmek adına ınstagram sayfasını takip edebilir, sayfada bulunan QR kod ile açılmasını istedikleri dersler için ön başvuruda bulunabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.