SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da ‘Proje Okulu’ açıldı

Bu haber 22 Haziran 2022 - 2:51 'de eklendi.

Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bundan böyle “Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu” olarak hizmet verecek.

BÖLGEDEKİ tek Proje Kız İmam Hatip Lisesi olma özelliği taşıyan okul, geniş fiziki olanakları, güçlü kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına hazır. Okul hakkında bilgi veren Okul Müdürü Meryem KÖRHASAN, 160 kişilik anaokulu, 100 kişilik ortaokul, 60 kişilik lise, 30 kişilik proje lisesi kontenjanı bulunan okulda; anaokulu, ortaokul ve lise olmak üzere, üç kademede eğitim verdiklerini söyledi. Ayrancılar Fen ve Sosyal Bilimler Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul kademesi için, 5. Sınıfa kayıt olacak öğrencilerini seviye tespit sınavıyla alıyor.

YEREL ve Ulusal yarışmalardaki başarılarıyla dikkat çeken okul, bu yıl TEKNOFEST yarışmasında ön elemeyi de geçerek final elemelerine katılmaya hak kazandı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, gerek sosyal ve sportif faaliyetlerde gösterdikleri başarılardan dolayı, gerekse “Proje Okulu” olma niteliğini elde etmeleri nedeniyle okul idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, her türlü destek ile yanlarında olduklarını dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.