SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da Nobili Park Airport’un temeli atıldı

Bu haber 18 Mayıs 2023 - 23:58 'de eklendi.

İzmir Ayrancılar’da Nobili Park Airport Projesi’nin temeli atma töreni gerçekleştirildi. Törende Mustafa Özuslu açıklama yaptı.

İZKOOP Konut Yapı Kooperatifi’nin Ayrancılar’da gerçekleştirdiği Nobili Park Airport Projesi’nin tanıtımı ve temel atma töreni düzenlendi. Törende deprem gerçeğini ve yaşanan acıları vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, 11 ili etkileyen depremde on binlerce vatan evladının hayatını kaybettiğini vurguladı. Özuslu, depreme dayanıklı, yönetmeliklere uygun, sağlıklı ve güvenli konutların yapılması gerektiğini dile getirdi.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını devam ettirdiği Örnekköy 3’üncü Etap’ta yer alan İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi’nin Torbalı Ayrancılar’da hayata geçireceği Nobili Park Airport Projesi’nin temeli atma töreni yapıldı. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen programda temel atma törenine video konferans sistemiyle bağlantı yapıldı. İZKOOP Konut Yapı Kooperatifi adı ve sorumluluğuyla yürütülecek proje için düzenlenen buluşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, kooperatif, sektör ve iş dünyasının temsilcileri yer aldı.

SAĞLIK VE GÜVENLİ KONUT HAKKI

SAĞLIKLI ve güvenli konutun insanlar için bir hak olduğunu vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, “Bu hakkı sağlamak devletin en önemli görevi. Aynı zamanda yerel yönetimlerin de en önemli görevlerinden bir tanesidir” şeklinde konuştu.

“DEPREM BU ÜLKENİN GERÇEĞİ. DEPREM İZMİR’İN DE GERÇEĞİ”

İZMİR’DE kentsel dönüşümün kooperatifler ve yerel yönetimlerin desteğiyle birlikte devam ettirildiğini dile getiren Başkan Vekili Özuslu konuşmasında, “Deprem bu ülkenin gerçeği. Deprem İzmir’in de gerçeği. Hiç kimse unutmasın ve bu gerçeği hasıraltı etmesin. Şu anda bir deprem olabilir, mümkündür. Bunun sonuçlarını 10 ilimizdeki faciada olduğu gibi yaşamamalıyız. Binayı eksik, yanlış yapmanın, normlara, yönetmeliklere uygun bina yapmamanın ne anlama geldiğini on binlerce vatan evladımızı kaybederek gördük. Terörde bu kadar kişiyi kaybetmedik biz. Deprem kuşağının içinde yaşayan İzmirliler olarak depreme dayanıklı konutlar yapmak iyi ve doğru bir şeydir” ifadelerine yer verdi. İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve kooperatif temsilcileri de projenin süreci ve içeriği hakkında bilgilendirme yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.