SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da mahkemeden satılık bina

Bu haber 28 Mart 2024 - 6:35 'de eklendi.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı Torbalı’dan mahkemeden satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak Ayrancılar’da bir bina satışa çıkarıldı

EKONOMİK sıkıntılardan dolayı Torbalı’dan mahkemeden satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller her geçen gün artmaya devam ediyor.

DEĞERLERİNİN çok altına satılan bu gayrimenkullerle ilgili ilanlar Basın İlan Kurumu tarafından düzenli olarak yayınlanıyor. Son yayınlanan ilanlarda Torbalı’da  bir bina mahkemeden satışa çıkarıldı.

AYRANCILAR Mahallesi’nde yer alan 3 katlı bina için istenilen rakam ise 7 milyon 257 bin lira. Toplamda 574 metrekare alana sahip olan binanın satış günü ise 31 Mayıs günü olarak belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.