SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da kedi katliamı

Bu haber 09 Aralık 2021 - 23:08 'de eklendi.

Ayrancılar’da 30’a yakın kedinin zehirlenerek öldürüldüğü öğrenildi.

HAYVANSEVER Aysun Ülger yaptığı açıklamada, “Ayrancılar, Üçpınarlar Mahallesi, 187/3 Sokak’ta yağışlı soğuk havada bir lokma yiyecek arayan canları zehirlediler. 25-26 kedinin öldüğü bilgisi teyit edildi. Kolluk kuvvetlerine bilgi verildi, soruşturma devam ediyor. Faillerin kameralara yakalanmış olduğu ve görüntülerden tespit edilme olasılığı yüksek. Şu günde şu havada bunu yapan alçaklar ölmeyin, bir yudum suya muhtaç olun” ifadelerini kullandı.

JANDARMA HAREKETE GEÇTİ

SÖZ konusu olayla ilgili harekete geçen Torbalı Jandarma Karakol Komutanlığı, faili kısa süre içerisinde yakaladı. Gözaltına alınan S.Y’nin ifadesi alınarak adli makamlara sevk edildi. Zanlı S.Y’nin ifadesinde kedilere yemek artığı verdiğini ve kedileri zehirlemek gibi bir niyetinin olmadığını söylediği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.