SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da İYİ Parti’ye büyük ilgi

Bu haber 06 Nisan 2021 - 21:44 'de eklendi.

İyi Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, Ayrancılar’da temsilcilik kurmak için kolları sıvadı. İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut ile İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, Ayrancılar’daki partilileri ile bir araya gelerek, temsilcilik için ilk adımı attılar

NÜFUSU ile birçok ilçeyi geride bırakan Ayrancılar’da temsilcilik kurmak için harekete geçen İyi Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, bugün bir istişare toplantısı düzenledi. Ayrancılar’da geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştiren İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut ile İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, Ayrancılar’da bir temsilcilik kuracaklarını söylediler. Toplantıya Ayrancılarlı birçok vatandaş katıldı.

AYRANCILAR’IN TALEBİ VAR

AYRANCILAR halkının talebi doğrultusunda bu adımı attıklarını belirten İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut, “Yaptığımız değerlendirmeler sonucu Ayrancılar’da bir temsilcilik kurma kararı aldık. Ayrancılar, Torbalı’nın parlayan yıldızı konumunda. Birçok ilçeden daha büyük. Bizler de İyi Parti olarak burada bir temsilcilik kurarak, vatandaşlarımıza hizmet vermek istiyoruz. Bugün de gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısı ile partili vatandaşlarımızın fikrini aldık” dedi.

AYRANCILAR’DA İYİ PARTİ’YE YOĞUN İLGİ

ÜYE çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, “Hem Torbalı’da hem de Ayrancılar’da üye çalışmalarımız devam ediyor. Torbalı halkı Türkiye’nin umudu olarak İyi Parti kadrolarını görüyor. Özellikle sokakta partimize büyük teveccüh var. Ayrancılar’da kuracağımız temsilcilik ile vatandaşlarımızla daha yakın ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Yaptığımız istişarelerde olumlu tepkiler aldık. Kısa sürede İyi Parti Ayrancılar Temsilciliğimizi hizmete geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.