SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’a Herbalife Geldi

Bu haber 05 Ekim 2018 - 10:04 'de eklendi.

A’dan Z’ye Beslenme Merkezi Ayrancılar’da resmen açıldı. Dünya’da ve Türkiye’de ilgi gören Herbalife’ın, kilo kontrolü, takviye edici gıdalar, kişisel bakım ürünleri ile Ayrancılar’da da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

AŞAĞI ve yukarı kilo kontrolü, cilt bakımı, sporcu beslenmesi ve danışmanlık gibi hizmetler veren Herbalife Yaşam Merkezi Ayrancılar’daki Değirmen Caddesi üzerinde açıldı. İşletmenin açılışına çok sayıda davetli katılırken, misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sağlıklı yaşam için, kilo alma, kilo verme gibi sorunları olanların ilgi alanına giren merkezin işletmeciliğini Gül Uzun yapacak. Haftasonu gerçekleşen işletmenin açılış kurdelesini Herbalife Üst Sponsoru (Uluslararası Get Takımı) Mevlüt Ustabaş ve Seda Eroğlu Ustabaş birlikte kesti. Uzun, “Kullandığımız ürünler gerekli bakanlıklar tarafından onaylıdır ve tamamen bitkiseldir. Ücretsiz vücut analizi yapıp, kişiye özel programlarla beslenme alışkanlıklarını değiştirip sağlıklı yaşamla birlikte hedeflerine ve hayallerine ulaşmalarını sağlıyoruz” şeklinde konuşu.

VÜCUDUN ORTALAMA ALMASI GEREKEN BÜTÜN VİTAMİN İHTİYACINI KARŞILIYOR

ÜRÜNLERİN insan vücudunun ortalama alması gereken bütün vitamin ihtiyacını karşıladığını, kullanımının pratik ve en önemlisi kimyasal olmadığını söyleyen Uzun, “Bu besinleri kullandıktan sonra daha sağlıklı, mutlu ve enerjik oluyoruz, hem de ihtiyacımız olan sağlıklı beslenmeyi gerçekleştirmiş oluyoruz. Bunun yanı sıra danışmanlık hizmeti vererek, ideal kilolarımıza, sağlığımıza hedeflerimize ve ihtiyacımız olan yaşam şeklimize ulaşmanıza destek oluyoruz. Öncelikli Amacımız, sağlıklı beslenme bilincini herkese öğretmek daha sağlıklı ve daha mutlu insanlardan oluşan bir Torbalı oluşturmak” dedi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.