SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’a dev sağlık tesisi geliyor

Bu haber 25 Nisan 2022 - 4:48 'de eklendi.

Bugüne kadar Torbalı’ya sayısız eser ve hizmet kazandıran AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ayrancılar’ın sağlık sorununu da çözüme kavuşturuyor. Kaya’nın girişimleri sonucu Ahmet Özkan Bulvarı’nda bulunan 14 Bin 283 metrekarelik alana, içerisinde semt polikliniğinin de hizmet vereceği dev bir sağlık tesisi kuruluyor

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleri sonucu Ayrancılar’ın sağlık sorunu çözüme kavuşuyor. 50 bin nüfusu geçen Ayrancılar’da birçok vatandaş tedavi olmak için Torbalı’ya gelmek zorunda kalıyordu. Kaya’nın girişimleri ile Ahmet Özkan Bulvarı’nda bulunan 14 bin 283 metrekarelik alana dev bir sağlık tesisi kurulacak. Ayrancılar halkına sağlık hizmeti verilecek olan tesiste Torbalı Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak görev yapacak semt polikliniği de olacak. Hastane ölçeğindeki sağlık tesisinde 9 hekimin görev yapacağı açıklandı. Tesiste ayrıca 112 Acil Servis İstasyonu da görev yapacak.

KAYA, HASTANE YERİNİ İNCELEDİ

SAĞLIK tesisinin inşa edileceği Ahmet Özkan Bulvarı üzerinde bulunan 14 Bin 283 metrekarelik alanda incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Göksel Aslan’dan bilgi aldı. Kaya, “Her geçen gün büyüyen Torbalı’mızın gözbebeği Ayrancılar’ın sağlık sorununu çözüyoruz. Nüfus artışı ile beraber bölgede bulunan vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 14 dönümlük bir alanda Sağlıklı Hayat Merkezi inşa edeceğiz. Bu merkezde 9 hekim görev yapacak. İçerisinde 112 Acil Servis İstasyonu ile beraber bir de Semt Polikliniğimiz Ayrancılarlı hemşehrilerimize hizmet verecek. Sağlık Bakanlığımız tarafından proje ödeneği tamamlandı, önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde ihalesi de yapılacak. Kısa sürede inşaatını tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

AYRANCILAR’DAKİ AİLE HEKİMİ SAYISI DA ARTIRILDI

AYRANCILAR’DAKİ Aile Sağlığı Merkezleri’nde de incelemelerde bulunan Kaya, “Nüfus artışı ile beraber Ayrancılar’da yetersiz kalan Aile Sağlık Merkezlerimizin de kapasitesini artırıyoruz. 11 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde hekim sayımızı 4’e, 12 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’mizde de hekim sayımızı 6’a çıkardık. 1-2 hafta içerisinde yeni hekimlerimiz görevlerine başlayacak” ifadelerini kullandı. Kaya’ya Ayrancılar ziyaretinde AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın da eşlik etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.