SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar TOKİ’de kuralar çekiliyor

Bu haber 09 Aralık 2020 - 8:56 'de eklendi.

Türkiye genelinde dar gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ konutları satışa çıkıyor. Vatandaşlara 104 bin liraya ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ, Ayrancılar’da da 315 konut ve 8 işyeri için kura düzenleyecek

TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde taksitle veya peşin ödemeyle satın alınabilen konutlar ve işyerleri için kura düzenleyecek. 104 bin liradan satışa çıkan konutlar, uygun ödeme koşulları sahip olmasıyla dar ve orta gelirli ailelere hitap ediyor. Satışa çıkan konutlar içerisinde Ayrancılar’da inşa edilen 315 konut ve 8 işyeri de bulunuyor. Ayrıca TOKİ’den alınan evlerin borçları erken kapatılması halinde büyük indirim kampanyaları da oluyor. Yüzde 25’e kadar erken ödeme indirimi kampanyalarını TOKİ genel olarak her yıl yapıyor.

İşte TOKİ’nin yayınladığı o ilan;

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.