SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar TOKİ çalışması nedeniyle yol kullanılmaz hale geldi

Bu haber 11 Şubat 2021 - 13:16 'de eklendi.

TOKİ çalışması nedeniyle yol kullanılamayacak duruma geldi. Ayrancılar Mahallesi 82/2 Sokak’ta yapılan çalışma nedeniyle kullanılmaz hale gelen yolun, mahalle sakinleri düzeltilmesini istiyor

TORBALI Ayrancılar Mahallesi’ndeki Yeni TOKİ Konutları’nda yaşayanlar tamamlanmayan alt yapı, ulaşım ve aydınlatma gibi sorunlarının çözümü için mücadele ediyor. 315 daireli TOKİ konutlarında yaşayanlar, sorunlarının çözümü için yetkililerden yardım beklerken, çevre sakinleri de bozulan yolların onarım yapılmasını istiyor.

MAHALLE sakinlerinden Yunus Bayrak yaptığı açıklamada “Ayrancılar Mahallesi 82/2 Sokak’ta TOKİ çalışması nedeniyle yol kullanılamaz durumda. Torbalı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bu durum bildirilmesine rağmen hiçbir şey yapılmadı. Mahalle muhtarı da TOKİ’deki yetkililere bu durumu iletmesine rağmen onlar, yolların kendilerine ait olmadığını ifade etmektedir.

HALK olarak kullandığımız bu yol, çamurdan ve sudan geçilmiyor. Bu yolun acilen yapılarak eski haline dönmesini veya yeni bir yol açılmasını istiyoruz. Orada oturan biri olarak bu yolu kullanamıyorum. İşe, markete gitmekte zorlanıyorum. Bu konuda sesimizi duyurmanızı istiyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.