SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı kuruldu

Bu haber 07 Şubat 2024 - 23:15 'de eklendi.

Ayrancılar Spor Kulübü Başkanı Sezai Yün öncülüğünde kurulan bölgenin federasyona bağlı ilk ve tek kadın futbol takımı Ayrancılar Kadın Futbol Takımı kuruldu.

KADIN futbolcular, Ayrancılar Spor Kulübü Sahasında Kenan Savaş ve Uğur Tekeli hocaları koordinesinde Çarşamba ve Cuma günleri antrenmanlarını sürdürmektedir.

KULÜP Başkanı yaptığı açıklamada; “Bu işe gönül vermiş birçok kızımız var. Kadınlara olan ön yargının futbol sayesinde yıkılacağına eminiz. Kadınlara ülkede genellikle ‘futbol oynayamaz, futbolla işi ne, futbol bir erkek sporudur’ gözüyle bakılıyor. Biz buna tamamen karşıyız. Ayrıca, “aramıza katılmak isteyen bu yolda yürümek isteyen herkesi aramıza davet ediyoruz. Amacımız ise önümüzdeki sezon liglerde yer almaktır.”

TAKIM antrenörü Kenan Savaş ise şunları söyledi: “Ben elimden geleni yapacağım. Bu süreçte kızları yalnız bırakmayacağım. Tesisimizde verilen düzenli antrenmanlarla lisanslayarak liglere hazırlıyoruz, O yüzden bütün TORBALI halkına sesleniyorum Haydi kızlar sahaya.”

‘FUTBOLUN SADECE ERKEK OYUNU OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ’

BİR diğer antrenör Uğur Tekeli ise, “Futbolu çok seviyorum. Futbolun bizi bazı kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu düşünüyorum. Futbol sadece erkek oyunu değil. Biz bu görüşü değiştireceğiz” dedi. @ayrancilarskkadin

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.