SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur’da seviye tespit sınavı yapılacak

Bu haber 29 Haziran 2021 - 0:39 'de eklendi.

Şehit Cengiz Tokur Kız AİHL ve Ortaokulu’nda önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak İngilizce Yabancı Dil Sınıfına Seviye Tespit sınavıyla öğrenci alınacak.

Şehit Cengiz Tokur Kız AİHL ve Ortaokulu’nda önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak İngilizce Yabancı Dil Sınıfına Seviye Tespit sınavıyla öğrenci alınacak. Saat 14.00’te okulda yapılacak olan bu sınava Ayrancılar bölgesindeki bütün 4.sınıfı bitiren tüm öğrencileri bekledikleri dile getirildi. Ayrancılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan ve geniş bahçeli, 24 derslikli Şehit Cengiz Tokur Kız AİHL ve Ortaokulu hakkında bilgi veren Okul Müdür Mustafa Er, “Okulumuz, bütün birimleriyle yeni kurulan pırıl pırıl bir okuldur. ‘Köklü Geçmişten Vizyoner Geleceğe’ vizyonuyla 2020’de eğitim öğretim hayatına başlayan ve bünyesinde Anaokulu, Ortaokul ve Kız Lisesi olan okulumuzda her türlü laboratuvar, Görsel Sanatlar (Resim) Atölyesi, Teknoloji Tasarım ve Dene Yap Atölyesi, Müzik Sınıfı ve Robotik Kodlama sınıfı vb atölyelerimizle öğrencilerimize modern bir eğitim ortamı sunulmaktadır. Akılla Tahtalarla her sınıfta teknolojiyi kullanarak çağdaş bir eğitim yöntemi uygulamaktayız” diye konuştu.

OKUL, YAPTIĞI PROJELERLE BAŞARISINI KANITLADI

Mustafa Er sözlerini şöyle sürdürdü; “Okuyorum’, ‘Her Ev Bir Kütüphane’, ‘4006 TÜBİTAK projeleri’, ‘Her Öğretmen Bir Fidan’, ‘Bir Damla Su ve Bayramlar Bayram Ola’ isimli eTwinning projeleri ve İzmir’de yüzlerce okul arasından çıkarak büyük bir hibe desteği kazandığımız ‘Dönüştürüyorum Kirletmiyorum’ Erdem 2021 Erdem projemiz vb projelerle öğrencilerimize geleceğe yönelik önemli bir vizyon sunmaktayız. Çok donanımlı okulumuzun anaokuluna ve 8.sınıfı bitiren öğrenciler için çok iyi bir Anadolu Lisesi, alternatifi olan Kız Lisemize ve özellikle de Ortaokul 5.sımıfımıza kayıtlarımız devam etmektedir” şeklinde konuştu.

İKİ ŞUBELİ YABANCI DİL SINIFI OLUŞTURDUK

Er; “Ortaokulumuzda 5.sınıfta geçen dönem başlatmış olduğumuz ve sadece bir şubeyle sınırlı tuttuğumuz İngilizce Yabancı Dil ağırlıklı sınıfımıza büyük bir rağbet olmuştu. Biz de veli ve öğrencilerimizin yönelim ve isteklerini dikkate alarak bu İngilizce Yabancı Dil Ağırlıklı sınıfımızın kontenjanını bir şube daha artırdık ve iki şubeli Yabancı Dil sınıfı oluşturduk. Buna ilaveten de iki tane de normal 5.sınıf oluşturduk ki bu güzel eğitim yuvasında öğrenim görmek isteyen bütün 4.sınıfı bitiren öğrencilerimizi okulumuza kabul imkanı sunalım. İki sınıf olarak planladığımız İngilizce Yabancı Dil Sınıfına bu haftasonu Seviye Tespit sınavıyla öğrenci alacağız. Bu haftasonu 3 Temmuz 2021 Cumartesi saat 14.00’te okulumuzda yapacağımız bu sınava Ayrancılar bölgesindeki bütün 4.sınıfı bitiren öğrencilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.