SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İHL’den muhteşem yılsonu şenliği

Bu haber 02 Haziran 2023 - 1:08 'de eklendi.

Elde ettiği başarıları ile Torbalı’nın en dikkat çeken okullarından biri olan Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yıl sonu şenliği düzenledi. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerin ürettiği proje ödevlerinin sergilendiği ve öğrencilerin doyasıya eğlendiği şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

AYRANCILAR Fırat Çakıroğlu Gençlik Merkezi ve IMHAD’ın katkılarıyla hazırlanan şenliğe, İMHAD Dernek Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fırat Annak ve Erdal Bayhan, Gençlik Merkezi Müdürü Nesim Yargı ve Gençlik  Merkezi’nin öğretmenleri, Torbalı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Subaşı, Yazıbaşı Ortaokulu öğrencileri ve yöneticileri, Kuscuburun Ortaokulu yönetici ve öğrencileri ziyaretçi olarak katıldı.

AYRANCILAR Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de tanıtımının yapıldığı şenlikte gençler doyasıya eğlendiler. Okul Müdürü Dr. Meryem Körhasan, şenliğe katlan tüm meslektaşlarına ve öğrencilerine okulun tanıtımına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.