SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İHL’de ağaçlandırma seferberliği

Bu haber 08 Aralık 2020 - 8:50 'de eklendi.

11 KASIM Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde başlayan ağaç dikme faaliyetleri son olarak 30 ağacın daha toprakla buluşturulmasıyla tamamlanmış oldu. 11 Kasım 2020’den itibaren yaklaşık olarak 150 ağaç/fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Okul Müdürü Mustafa ER,  “Başlatmış olduğumuz ağaç dikimi etkinlik ve çalışmalarımızı bugün diktiğimiz 30 ağaçla şimdilik tamamlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

‘TEŞEKKÜRLER’

AYRANCILAR Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü ER, “Ağaçların/fidanların temini konusunda bize destek olan Torbalı Orman Fidanlık Müdürlüğü’ne, her zaman destek gördüğümüz ve bizzat dikime de katılan değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cafer Tosun’a, şehidimizin babası Mehmet Tokur amcamız ile değerli ailesine ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.