SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar kavşağı, Kemalpaşa Kavşağı’nı aratmıyor!

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 22:43 'de eklendi.

İlçenin en kalabalık mahallelerin başında gelen Ayrancılar’da trafik sorunu her geçen gün büyüyor.

AYRANCILAR kavşağı artık Torbalı-Kemalpaşa kavşağındaki trafiği aratmıyor. Son günlerdeki yoğunluk bölgedeki vatandaşların tepkisine neden olmaya da başladı. Sürücüler, yaşanan yoğunluğa çözüm bulunmasını isterken, yoğunluk hr geçen gür artmaya devam ediyor.

TORBALI’NIN parlayan yıldızı haline gelen 70 binlik nüfusu ile ilçe olmaya aday olan Ayrancılar’da trafik yoğunluğu hayatı felç ediyor. Özellikle iş çıkışlarında kavşakta yaşanana yoğunluk uzun süre trafiği kilitlenmesine neden oluyor. Yazıbaşı ve Pancar yolunda bulunan sanayi kuruluşları nedeniyle İzmir Aydın hattı üzerinden çok sayıda ağır tonajlı araç geçiş yapıyor.

PANCAR yoluna dönmek isteyen araçlar burada uzun süre trafiği kilitliyor.Bu durumdan yolu kullanan tüm araç sahipleri dertli. Karayolları Bölge Müdürlüğü bu yolu duble yola haline getirecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.