SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar GSK, deplasmanda Tire’yi rahat geçti

Bu haber 02 Ocak 2023 - 9:59 'de eklendi.

BAL yolunda oldukça önemli bir müsabakaya çıkan ve bu hedef doğrultusunda mutlak bir 3 puan alması gereken Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Tire Belediyespor’u deplasmanda devirdi

SÜPER Amatör Lig’de sevindiren haber Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nden geldi. BAL yolunda oldukça önemli bir müsabakaya çıkan ve bu hedef doğrultusunda mutlak bir 3 puan alması gereken Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Tire Belediyespor’u deplasmanda devirdi.

İLK yarıda Bilal Akgün’ün golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz ikinci yarıda beraberlik golünü yedi. Bu sürede paniklemeyen ve hedefi doğrultusunda doğru oyun oynayıp kalesini pozisyonlara kapayan temsilcimizde flaş isim Abdulkadir Özgen yeniden sahneye çıkarak galibiyet golünü attı.

TEMSİLCİMİZ bu puanla ikinci sıradaki yerini daha da sağlamlaştırırken, bir nevi BAL yolunda play off kapılarını aralamış oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.