SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Gençlikspor, Süper Amatör için sahaya çıkacak

Bu haber 11 Haziran 2022 - 22:35 'de eklendi.

Ligde büyük başarıya imza atan ve Play Off’ta da Özdere’yi saf dışı bırakan Ayrancılar Gençlikspor, Süper Amatör yolunda bugün hayati bir maça çıkacak

BU yıl hedefine Süper Amatör Lig hedefini koyan Ayrancılar Gençlikspor, büyük bir başarıya imza attı. Ligde büyük başarıya imza atan ve Play Off’ta da Özdere’yi saf dışı bırakan temsilcimiz bugün hayati bir müsabakaya çıkacak. Süper Amatör öncesinde final maçına çıkacak olan Ayrancılar Gençlikspor, bugün saat 17:30’da Bornovaspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

KARABAĞLAR Yeşilyurt Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde Ayrancılar Kapalı Spor Salonu önündenmaç için araç kaldırılacak. Temsilcimiz karşılaşmayı kazanması takdirde, seneye ilçemizi Süper Amatör Lig’de temsil edecek.

SEZONUN final maçında destek beklediklerini ifade eden Ayrancılar Gençlikspor Kulübü Başkanı Sezai Yün, “Hayati bir maça çıkıyoruz. Taraftarımız final maçında takımımızı yalnız bırakmasın. Tüm Torbalı halkını karşılaşmaya bekliyoruz. Tribünleri dolduralım” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.