Ayrancılar Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliklere gönüllü gençleriyle birlikte katılarak güne renk kattı. Torbalı Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinliklerde gençlerin enerjisi ve katılımı dikkat çekti.

GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN RENKLİ KATILIM
GENÇLİK Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Torbalı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 8 Nisan Dünya Romanlar Günü etkinliklerine gönüllü gençlerimiz ile katılım sağladık. Etkinliklerimizle bu güzel güne hep beraber renk kattık” ifadelerine yer verildi. Etkinlik boyunca çeşitli aktivitelerle sahada yer alan gençler, hem eğlendi hem de farkındalık oluşturdu.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA VE FARKINDALIK VURGUSU
ROMAN kültürünün önemine dikkat çekilen etkinliklerde birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma mesajları ön plana çıktı. Katılımcılar, bu özel günün anlam ve önemine uygun şekilde bir araya gelerek renkli görüntüler oluşturdu.

GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
GÖNÜLLÜ gençlerin aktif rol aldığı etkinlikler, toplumda farkındalık oluşturmanın yanı sıra gençlerin sosyal sorumluluk bilincini de ortaya koydu. Ayrancılar Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi’nin bu tür etkinliklerde yer alması takdir topladı.
















