SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Gençlik Merkezi’nden Bitlis’e gezi

Bu haber 11 Kasım 2022 - 2:10 'de eklendi.

Ayrancılar’da açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinlikler, çalışmalar ve programlarla farkını hissettiren Ayrancılar Gençlik Merkezi, Bitlis’e yeni bir gezi düzenliyor

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Bitlis -Ahlat Anadolu’nun Kapıları Medeniyet Tarih ve Kültür Kampı için Ayrancılar Gençlik Merkezi’nden 40 kişilik bir grup bugün yola çıktı.

GENÇLERİN Bitlis’in tarihi doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde görerek gezecekleri programın tüm giderlerini Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak.

SEYAHAT, yeme, içme konaklama ve gezi olmak üzere her şey ücretsiz olarak gençlere sunulacak.  Öte yandan program kapsamında Torbalı İlçe Spor Müdürü Hüseyin Ökmen de gençlere eşlik edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.