SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Gençlik Merkezi’nde fotoğrafçılık dersleri başladı

Bu haber 08 Mayıs 2023 - 1:03 'de eklendi.

2 seneye yakın süredir birçok konuda 7’den 70’e her yaş grubuna eğitim veren Ayrancılar Gençlik Merkezi kursiyerlerden tam not alıyor.

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’nın yaklaşık 5 yıldır Gençlik Merkezlerinin bir yeni adresi de Ayrancılar olmuştu. 2 seneye yakın süredir birçok konuda 7’den 70’e her yaş grubuna eğitim veren Ayrancılar Gençlik Merkezi kursiyerlerden tam not alıyor.

ONLARCA kursun yanında Fotoğrafçılık dersi ise 7’den 70’e birçok kursiyerin dikkatini çekti. Basından da tanınan Gazeteci Seda Tener Gülcü’nün verdiği Fotoğrafçılık dersleri başladı.

DERS kapsamında hem profesyonel kamera ile hem de telefon kameraları ile fotoğraf çekmenin incelikleri üzerinde duruluyor. Fotoğraf eğitiminin yanında sosyal medyada içerik üretimi, video çekimleri ve detayları da aktarılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.