SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Gençlik Merkezi hizmete girdi

Bu haber 26 Nisan 2022 - 0:26 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın yoğun uğraşları ve girişimleri sonucu Ayrancılar’a inşa edilen Gençlik Merkezi hizmete girdi. Yaklaşık 2 ay önce faaliyetlerine başlayan Gençlik Merkezi’nde açılan sanat ve spor kursları yoğun ilgi görüyor.

GENÇLİK Merkezi’nde İzmir Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Eskici ile beraber incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya kurslar hakkında bilgi aldı. Torbalı İlçe Spor Müdürü Hüseyin Ökmen’den bilgi alan Kaya, gençlerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ayrancılar Gençlik Merkezi’nde farklı alanlarda açılan spor ve sanat kurslarında şu an 1500 öğrencinin eğitim aldığı açıklandı.

ÜCRETSİZ ÇAY-KAHVE SERVİSİ

7-29 YAŞ arasındaki tüm gençlere ulaşmayı hedefleyen Gençlik Merkezi’nde şu an 1500 gencin çeşitli kurslarda eğitim aldığı açıklandı. Gençlik Merkezi’nde Tiyatro ve Drama Atölyesi, Müzik Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, İnovasyon Atölyesi, Sosyal Bilimler Atölyesi, Dil Eğitimleri Atölyesi, Güzel Sanatlar Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, Dini İlimler Atölyesi ve Kütüphane bulunuyor. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Merkezi’nde şu anda Resim Kursu, İngilizce Kursu, İşaret dili Kursu, Tiyatro kursu, Drama Kursu, Akıl ve Zeka Oyunları Kursu, Kişisel Gelişim Kursu, Halk oyunları Kursu, Fotoğrafçılık Kursu veriliyor.

TALEP olması durumunda önümüzdeki günlerde Grafik tasarım, Satranç, Temel bilgisayar, Bilgisayar işletmenlik, Robotik kodlama, Gitar, Bağlama, Ney, Piyano, Keman, Osmanlıca ve Karikatür alanlarında da kursların açılacağı açıklandı. 7 gün 24 saat açık olan Ayrancılar Gençlik Merkezi’nde ders çalışmak ve sınava hazırlanmak isteyen gençlere ücretsiz internet imkanı ve çay ikramı da yapılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.