SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Gençlik Merkezi esnekliğin de adresi oldu

Bu haber 16 Ağustos 2023 - 10:09 'de eklendi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi’nde eğitimler hız kesmeden devam ederken çocukların vücut gelişimine katkı sağlayan cimlastik eğitimleri ilgi çekmeye devam ediyor

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’nın bünyesinde eğitim veren ve 7’den 70’e her yaş grubunun yeni adresi olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Gençlik Merkezi kapsamında kişisel gelişim kurslarının yanı sıra vücut geliştirmek için de eğitimler bulunuyor. BESYO mezunu ve uzmanlığı cimlastik olan eğitimci tarafından verilen cimlastik eğitimi de ilgi çeken sportif aktivitelerden bir tanesi oldu.

5 YAŞ ve üzeri öğrencilerin katılım sağladığı cimlastik eğitimince çocuklar hem fiziksel gelişimini sağlarken hem de sosyalleşiyor. Cimlastik öğrencileri ders kapsamında denge duruşları, öne ve geri takla, erişme, çember, amut, kartvil gibi hareketleri kolaylıkla yapabilir hale geliyor.

ÇOCUKLAR HEM ESNİYOR HEM SOSYALLEŞİYOR

EĞİTİM alan öğrenciler vücuduna esneklik kazandırmanın yanında eğlendikleri için keyif duyduklarını ifade ederken veliler ise çocuklarının sosyalleşmesine yardımcı oldukları için Gençlik Merkezi eğitmenlerine teşekkürlerini iletti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.