SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar cazibe merkezi oldu

Bu haber 16 Temmuz 2022 - 19:51 'de eklendi.

Son dönemde gelişim atağına geçen Ayrancılar bölgesindeki ev ve dükkanların kira bedelleri adeta tavan yaptı.

100 MÜTEAHHİT her yıl yüzlerce ev inşa ederken, dev markalar yatırımlarını bölgeye kaydırdı. Son 10 yılda yüzde 100 konut artışlarının olduğu ve bölgede işletmelerin de arttığı görüldü. Yeni Pancar Yolu’nda son dönemde yapılan yatırımlar ve İzmir Aydın yolu üzerinde banka, resmi kurumların artması bölgenin cazibesini artırdı.

BUNUN yanı sıra kira bedelleri de oldukça uçuk fiyatlarda. İzmir Aydın yolu üzerinde bulunan dükkanların kira bedeli 5 bin ila 20 bin lira arasında değişiyor. Oldukça yüksek olduğu düşünülen fiyatlar işletmecileri korkutuyor.

TORBALI’NIN yükselen yıldızı Ayrancılar, hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Son dönemlerde özellikle inşaat sektöründe büyük yatırımlar söz konusu. Bir zamanlar Ayrancılar’da Torbalı’nın yarı fiyatına, hatta üçte bir fiyatına evler bulunurken simdi neredeyse evlerin fiyatı ilçeyle eşit duruma geldi.

EVLERİN durumu arttığı gibi İzmir Aydın Yolu üzerinde bulunan kiralık dükkanların fiyatı da bariz bir şekilde arttı. Yol kenarlarında bulunan kiraların, bölgede hastane, bankalar, iş alanları ve İzmir’e yakın olmasının büyük bir etkisinin olduğu belirtiliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.