SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Adnan Menderes İlkokulu’ndan kurs atağı

Bu haber 06 Ekim 2021 - 19:07 'de eklendi.

Ayrancılar Adnan Menderes İlkokulu Müdürlüğü tarafından açılan kurslar öğrenci velilerinden büyük ilgi ve takdir görüyor.

OKULDA açılan 3 kursa da yoğun talep geldi. Okulda görev yapan öğretmenler tarafından verilen kurslar tüm öğrenci kademelerine uygulanıyor.

SATRANÇ, AHŞAP BOYAMA, KODLAMA

AYRANCILAR Adnan Menderes İlkokulu’nda açılan satranç kursunu okul öğretmenlerinden Şahin Keleş, ahşap boyama kursunu Özgür Yıldız, kodlama kursunu Enver Ekinci veriyor.

TAMAMEN modern bir eğitim ortamında verilen kurslara katılan öğrenciler ilgi ve becerilerine uygun bir şekilde eğitim alıyorlar.

YOĞUN bir talep olmasına karşın gerekli planlamayı yapan okul yönetimi kurs talep eden tüm velilerin taleplerinin karşılandığını ifade etti.

ÖĞRENCİ velileri çocuklarına yönelik açılan kurslardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ediyor ve bu tür çalışmaların devam etmesini istiyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.