SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aynı kanala daha kaç araba düşmesi lazım?

Bu haber 29 Mart 2024 - 7:15 'de eklendi.

Torbalı’da İzmir – Aydın Karayolu kenarında bulunan dere kanalına son altı yılda 10 kez araba düştü.

SON olarak dört kişilik bir aile bulunan otomobil kanala baş üstü düşmüş, mucize eseri ölen yada yaralanan olmazken araç içindeki iki küçük çocuk ve anne baba, çevredeki vatandaşlar tarafından araç içinden çıkarılmıştı. Yaşanan onca kazaya rağmen yine hiçbir önlem alınmadı.

TORBALI’DA Çaybaşı ile Yemişlik arasında bulunan dere, karayolu kenarında olmasına rağmen yıllardır oto korkuluk yapılmıyor. Sazlık adı verilen uzun bitkilerin dere kanalını görünmez yapması, sürücülerin kanalı fark edememesine neden oluyor ve bu durum tehlikeyi daha da arttırıyor.

ŞİMDİYE dek aynı kanala 10 kez araba düşmüş olmasına rağmen ne Karayolları Bölge Müdürlüğü, ne de Torbalı Belediyesi hiçbir önlem almadı. Vatandaşlar, bir kaza daha yaşanmadan önce artık önlem alınmasını istiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.