SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aydınlık Geleceğin Partisi’nin Torbalı İlçe Başkanlığı görevine Ferdi Turgay atandı

Bu haber 14 Kasım 2020 - 9:01 'de eklendi.

Aydınlık Geleceğin Partisi İzmir İl Başkanı Cesur Turgay’ın yeğeni olan Ferdi Turgay parti İlçe teşkilatının kurulması amacıyla çalışmalara başladıklarına değinerek açıklamalarda bulundu.

Şubat ayında Ali Osman Günindi tarafından Aydınlık Geleceğin Partisi kuruldu. Partinin Genel Başkanlığına Murat Danacı’nın getirilmesiyle birlikçe partinin misyonu ve iç tüzüğü netlik kazanarak halka duyurulmaya başlandı. Danacı açıklamaların da Aydınlık Geleceğin Partisi’nin Türkiye’nin ihtiyacı olan yeni alternatif partisi olacaklarına değinerek 2023 seçimlerine hazırlanarak memleketin her köşesinde vatandaşları kucaklayan politikalar geliştireceklerini  açıklamıştı. Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı partinin İzmir İl teşkilatlanmasının yapılmasını görevini Cesur Turgay’a verdi.Murat Danacı genel başkanlığındaki Aydınlık Geleceğin Partisi İzmir İl Başkanlığı’na Cesur Turgay atandı. Başta Ayrancılar olmak üzere kent genelinde önemli yatırımları bulunan, sporcu kimliğinin yanı sıra müteahhitlik yapan başarılı isim, teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verdi. İl genelinde, önemli isimlerle görüşüp ilçe teşkilatlanmalarını da tamamlayacak olan Cesur Turgay, mazbatasını almasıyla İzmir genelindeki İlçe Başkanlarının atamasını yapmaya başladı.

Aydınlık Geleceğin Partisi İzmir İl Başkanı Cesur Turgay partinin İlçe Başkanlığı görevine yeğeni Ferdi Turgay’ı atadı.29 yaşındaki Ferdi Turgay göreve başlamasıyla İlçenin en  genç siyasi parti başkanı oldu. Turgay Aydınlık Geleceğin Partisi İlçede yapacağı çalışmalara değinerek ” Yeni kurulan siyasi partimizin Torbalı İlçe Başkanı olarak göreve başladım.Özgürlük ve demokrasi ortamında insan hakları ve adalet için gelecek için hak ve hukuk platformu içerisinde bulunan Aydınlık Geleceğin Partisi (AYGİP) tüm vatandaşlarımızın yanında olarak siz değerli vatandaşlarımızın  tüm dertleriyle yanında olmak suretiyle kurulmuştur.Şimdi de siz değerli vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla yeni bir gelecek ve adalet  için yanınızdayız “diyerek sözlerine nokta koydu. Aydınlık Geleceğin Partisi Torbalı İlçe Başkanı Ferdi Turgay partinin İlçe teşkilatının yapılanmasını tamamlamasıyla İlçenin sorunlarına yönelik projelerini hayata geçirmek üzere çalışacağı belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.