SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aydeniz Et, kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla ilgi görüyor

Bu haber 03 Kasım 2023 - 7:53 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Aydeniz Et, ikinci yılında özel fiyatlarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

TÜRKİYE genelinde 15 şubesi bulunan et ve et ürünlerindeki dev marka, 2,5 yıl önce Sadık İleri Bulvarı üzerine şube açmıştı. Deneyimli firmanın ürünleri büyük ilgi görürken, firma da bu ilgiye karşılık ürünlerini uygun fiyatla müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

KALİTELİ ET ÜRÜNLERİ VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİNE NEDEN OLUYOR

BALIKESİR’İN İvrindi ilçesinde kurduğu modern ve hijyen dev entegre tesisinin ardından Türkiye’nin 15 bölgesinde oluşturduğu mağazalar zinciriyle dikkatleri üzerinde toplayan Aydeniz Et, Torbalı’da iki buçuk yıldır hizmet veriyor. SON derece modern ve hijyen koşullarda hizmet vermeye devam eden Aydeniz Et’in reyonlarındaki kaliteli et ürünleri vatandaşların yoğun ilgisine neden oluyor.

‘TORBALI’NIN MERKEZİNDEKİ ŞUBEMİZE BEKLERİZ’

AYDENİZ ET Torbalı Şubesi yetkilisi Murat Güçlütürk yaptığı açıklamada, “Bizim asıl amacımız, herkese kaliteli et ürünlerini makul fiyatlarla yedirebilmektir” dedi. Torbalı’nın Türkiye’deki coğrafi anlamda pek çok zenginliği bünyesinde barındırmasının yanı sıra ekonomik anlamda da iyi bir potansiyele sahip olduğunu kaydeden Güçlütürk, “Bizim de Aydeniz Et olarak Torbalı’nın tam merkezindeki çarşısında bulunmak bizim için de bir ayrıcalıktır” ifadelerini kullandı.

‘HER EVE ET GİRECEK’

SOSYAL anlamda her defasında vurguladıkları “Her eve et girecek” sloganını bir kez daha tekrarlayan Murat Güçlütürk, “Bizim ürünlerimiz kaliteli olduğu kadar, uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Herkes et yiyebilsin diye Torbalı’da da aynı sistemi uygulamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.