SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayda 5 ton midye satıyor

Bu haber 23 Kasım 2022 - 11:10 'de eklendi.

Mehmet Usta’nın elleriyle özenle hazırlanan midyeler ve çiğköfteler Torbalılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

KAZIMDİRİK Caddesi üzerinde iş yerinde hizmet veren Midyeci Mehmet Usta, Torbalıların uğrak yeri oldu.  İşletme sahibi Mehmet Ata,  ayda 5 ton midye sattığını söyleyerek, “Müşteri oranımız oldukça iyi olup düzenli olarak günlük iş yapıyoruz. Midye sektöründe iddialıyız ve Torbalıları midyeye doyuruyoruz” şeklinde konuştu.

SEVEREK TÜKETİYORUZ

TORBALI ilçesinde birçok kişi midyeyi severek tüketiyor. Özellikle selenyum, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor ve A, B1, B2, B6, B12 ve C vitaminleri yönünden oldukça zengin bir deniz ürünü olan midye büyük ilgi görüyor. 26 yıldır sektörde olan ve 8 seneden bu yana da Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Mehmet Ata, “Gün geçtikçe ilçemizde midyeye olan talep artıyor. Özellikle bizim midyelerimize olan talep çok iyi. Çünkü midyeler günlük ve kendi çiftliğimizde hazırlıyoruz. İnsanlar bize güven duyuyor” diye konuştu.

MİDYEDE MARKA

MİDYE tezgahından kendi mekanını açan Mehmet Ata Torbalı’nın en büyük midye satıcısı. Karaburun’dan getirttiği özel midyeleri Torbalı halkına sunan Ata midyeyi de uygun fiyattan veriyor. Denizden gelen lezzetin Torbalı’da çok fazla müdavimi olduğunu söyleyen Ata sözleirni şöyle sürdürdü: “Midye eti, diğer su ürünleri gibi iyi bir besin kaynağı. Torbalı’da pek çok kişinin severek tükettiği midye, birçok vitamin yönünden oldukça zengin bir deniz ürünü. Gün geçtikçe ilçemizde midyeye olan talep artıyor. Özellikle bizim midyelerimize olan talep çok iyi. Çünkü midyeler günlük hazırlıyoruz. 26 yıldır bu sektörde olduğumuz için artık insanların bize güveni var. Temiz sulardan çıkarılmış ve sağlıklı koşullarda hazırlanmış midyeler soğuk ve hijyenik ortamlarda satışa sunuyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.