SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayda 5-10 kg arasında ‘kilo vermek’ isteyenlere müjde!

Bu haber 26 Kasım 2021 - 23:04 'de eklendi.

Torbalılı vatandaşları daha fit bir görünüme kavuşturmayı hedefleyen New Life Aktif Yaşam Merkezi, Ertuğrul Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde açıldı.

Ali Osman Dönmez tarafından açılan mekanda, kilo kontrolü yapılacak. Kilo alma-verme, sporcu beslenmesi desteği verecek olan New Life Aktif Yaşam Merkezi’nde ayrıca cilt bakım ürünlerinin de satışı yapılacak.

ÜCRETSİZ VÜCUT ANALİZİ

Bay ve bayanlara hizmet verecek olan merkezde, ücretsiz olarak vücut analizi de yapılacak. Bu analiz sayesinde yağ oranı, kas oranı, su oranı, kemik oranı, bölgesel yağlanma, metabolizma yaşı, iç yağlanma gibi değerlere bu ölçümler yapılarak kilo kontrolü sağlanıyor.

AYDA 5 İLE 10 KG ARASINDA KİLO VEREBİLECEKSİNİZ!

Yapılacak uygulamalar neticesinde kişinin ayda 5-10 kilogram verebileceğini söyleyen Beslenme Danışmanı Ali Osman Dönmez, sağlıklı bir şekilde kilo alma ve kilo verme uygulamalarda başarılı sonuçlar elde edildiğinin altını çizdi.

New Life İletişim: 0 545 238 35 44

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.