SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayak sağlığı için kaliteden vazgeçmeyin

Bu haber 04 Haziran 2023 - 1:13 'de eklendi.

Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Flo Ayakkabı’nın Müdürü Altuğ, ‘Ayak sağlığı için kaliteden vazgeçmeyin’ diye konuştu.

UZMANLAR, yanlış seçilen ve özellikle sikan ayakkabının ayak sağlığında birçok soruna neden olduğunu belirterek, vücut ağırlığının tam oturduğu zaman olan aksama doğru ayakkabı alınmasını tavsiye ediyor. 5 yıldır Torbalı’da ayakkabı satısı gerçekleştiren Flo Ayakkabı’nın Müdürü Altuğ, vatandaşları nasıl ayakkabı almaları konusunda uyardı: “Bedenin bütün yükünü ayaklar taşıyor. Bu yükü rahat taşıtacak doğru ayakkabı seçimi çok önemli. Bu nedenle alınan ayakkabıların tabanından kullanılan malzemesine kadar her şey çok önemli” dedi.

‘DAR AYAKKABIYI TERCİH ETMEYİN’

“HER şeyden önce ayak yapısına göre ayakkabı tercih edilmeli. Dar ayakkabı giyilmemeli. Dar ayakkabı, ayakta kemik eğriliği, sekil bozukluğu, yürüme güçlüğünün yani sira nasir ve tırnak batmasına yol açıyor. Kan dolaşımını engelliyor. Ayrıca, bel ve bacak ağrısına yol açarak çabuk yorulmaya neden oluyor.”

‘MÜŞTERİLERİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN DEĞERLİ’

 “AYAK sağlığı, modadan, ayakkabının dış görünüşünden çok önemli. Ayakkabı kesinlikle çorapsız giyilmemeli. Çorap ayaktaki terlemeyi çeker. “Kesinlikle ayak bileğini ve ayağın kendisini sıkan ayakkabı tavsiye etmiyoruz müşterilerimize. Müşterilerimizin sağlığı bizim için değerli. Bu nedenle bel ağrısı olanlar, bütün gün ayakta çalışanlar için ortopedik ayakkabı öneriyoruz. Ayakkabı alırken genelde sadece sağ ayakla deneme yapılıyor. Sağ ve sol ayağı birlikte deneyip ve mağazanın içinde biraz yürümelerini söylüyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.