SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayağına uygun ayakkabı arayanların Torbalı’daki ilk adresi oldu

Bu haber 16 Haziran 2023 - 2:07 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi 4501 Sokak üzerinde 2 aydır hizmet veren Ada Kids, ilçe halkının uğrak noktalarından biri oldu. Çocuk ayakkabının yanı sıra bay ve bayan yetişkin ayakkabı satışı da yapan firma, ünlü markalara ait orijinal ürünlerin de satışını gerçekleştiriyor.

KAZIMDİRİK Caddesi üzerindeki Çelik Ticaret’in yan sokağındaki 70 metrekarelik mağazada faaliyet gösteren Ada Kids’te satılan ünlü markaların orijinal ayakkabıları dikkat geçiyor. Vicco, Jump, Pandora, Mini Angel, Mini Women, Reebok, Nike, Adidas, Polo, Coralhigh gibi ünlü markaların bay bayan ve çocuk ayakkabı satışını yapıyor. Deneyimli işletmeci Gonca Aydoğmuş tarafından işletilen Ada Kids, ayağına uygun ayakkabı arayanların adresi oldu.

HER ÇEŞİT AYAKKABI VAR

MAKOSEN, havuz ayakkabıları, deniz terlikleri, okul çantaları ve valiz çeşitleri gibi ürünlerin de satışını yapan Ada Kids’te aranılan her şeyi bulabilmek mümkün. Özellikle 0-1 yaş arası bebek, 22-36 yaş arası çocuk ve 36-45 yaş arası da yetişkin ayakkabılarının yanı sıra özel yapım ayakkabılar da üretiliyor.

ÖZEL YAPIM DA ÜRETİLİYOR

FİRMA sahibi Gonca Aydoğmuş (35), müşterinin beğendiği ‘Makosen Bebek Ayakkabısı’nın fotoğrafı ile kendilerine geldiğini ve birebir aynısını istediklerini anlatarak, “Biz de Makosen Bebek Ayakkabısı’nın fotoğraftaki modelinin aynısını ve aynı numarada hazırlayıp kısa sürede teslim ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Firma İletişim: 0 541 541 85 89

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.