SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Avukat Ufuk Karhan’dan Torbalı’ya okul

Bu haber 02 Mart 2021 - 9:13 'de eklendi.

Torbalı Yazıbaşı’da bulunan ve daha önce kolej olarak işletilen okul binasının sahibi Avukat Mustafa Ufuk Karhan, bina ve tesisin tamamını 7 Eylül Anadolu Lisesine tahsisi için İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile protokol imzaladı.

OKULA EŞİNİN İSMİ VERİLECEK

DAHA önce özel okullar tarafından işletilen okul binası yaklaşık 10bin metrekare üzerinde kurulu ve oldukça donanımlı bir eğitim kampüsü. 7bin metre kapalı alana sahip okulda spor salonu, konferans salonu, yemek salonu, kafeterya, laboratuvarlar, kütüphaneler, bilişim sınıfı, anasınıfları, derslikler ve daha bir çok birimler bulunuyor. Geniş bir bahçe alanı bulunan okulda halı saha ve spor alanları da mevcut.

SEMA KARHAN ANADOLU LİSESİ

İZMİR Valisi  Yavuz Selim KÖŞGER ve Izmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile protokol imza törenine oğlu ve kızı ile birlikte katılan Karhan okulun özellikle sınavla öğrenci alan 7 Eylül Anadolu lisesine tahsis edilmesini istedi. Okulda bulunan tüm eğitim ve öğretim demirbaş ve araç gereçlerini de bağışlayan Ufuk Karhan’a teşekkür eden İzmir Valisi Yavuz Selim KÖŞGER yapılan bağışın çok güzel ve değerli olduğunu, bu sayede birçok öğrencinin her açıdan donanımlı bir ortamda eğitim ve öğretim göreceğini belirtti. Okula Mustafa Ufuk Karhan’ın merhume eşi Avukat Sema Karhan’ın isminin verilmesinin manevi anlamına işaret eden Vali KÖŞGER merhumeye Allah’tan rahmet ve ailesine de başsağlığı diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.