SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Avukat Remziye Kazan, kaçan papağanını bulana ödül verecek

Bu haber 13 Ocak 2022 - 23:01 'de eklendi.

Torbalılı avukat Remziye Kazan’a ait sultan papağanı kuşu kayboldu. Avukat Kazan, kendisi için çok değerli olduğunu olan kuşunu bulan veya görene ödül vereceğini duyurdu.

YIKILAN belediye binası karşısında bulunan Lcwaikiki’nin üst katında avukatlık bürosu bulunan Remziye Kazan, birkaç yıldır özenle baktığı sultan papağanı kafesinden Pazartesi günü sabah saatlerinde kaçtı.

PAŞA adlı papağanını gören veya bilgisi olanların hakkını karşılıksız bırakmayacağını söyleyen Remziye Kazan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi; “Arkadaşlar, Sultan Papağanım Paşa’m Pazartesi günü Lcwaiki üstünden yıkılan belediye meydanına doğru uçtu. Öğleden önce, saat 10.27 gibi. Bulan, gören, bilgisi olan varsa lütfen bana ulaşsın.

BENİM için çok kıymetli idi. Emeği karşılıksız bırakmayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah rızası için bana yardımcı olun. Saygılarımla selamlar.”

REMZİYE Kazan, kendisine 0 535 811 04 52 numaralı telefondan ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.