SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Avrupa’dan ses var

Bu haber 14 Kasım 2021 - 3:43 'de eklendi.

Torbalı Türk Telekom MTAL öğretmenleri Portekiz seyahatini tamamladılar.

TORBALI Türk Telekom MTAL öğretmenleri Dicle Hacer Atmaca ve Mustafa Sarı, koordinatör oldukları Erasmus Ka229 projeleri kapsamındaki BSAOL ( Basic Sciences All Over Life ) isimli projelerinin 2. hareketliliğini, 8-12 Kasım tarihlerinde, öğrencileri Buse Öngöz, Çağdaş Akın, Sertaç Altun, Gizem Acar ve Mehmet Karabulut ile birlikte Portekiz’in Braga şehrinde gerçekleştirdiler.

5 GÜN süren hareketlilik boyunca proje ortakları İtalya, İspanya, Litvanya, Macaristan ve ev sahibi Portekiz ile birlikte çeşitli etkinliklere katılan öğretmen ve öğrenciler okullarını başarı ile temsil ettiler.

PORTEKİZ GAZETELERİ YAZDI

BASİC Sciences All Over Life (Hayat Boyu Temel Bilimler) isimli proje Avrupa’da ses getirirken Portekiz gazeteleri de proje çalışmalarına geniş yer verdi. Bilimin hayatın her katmanında olduğunu anlatan ve öğrencilerde bilimle iç içe olma farkındalığını işleyen proje dikkatleri çekmeye devam ediyor.

TORBALI öğretmenlerinin uluslararası projelerdeki başarısı her geçen gün artarken daha fazla okulun projelere katılması için Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışmalar programlı bir şekilde devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.