Bu sadece hayvan yasası gibi görünüyor ama bu aynı zamanda insana da çevreye de yönelik birbirinin parçası olan bir şeye yönelik bir karar verilmiş olacaktır. Bu sebeple yürütmeyi durdurma kararı verilmelidir , çünkü hem toplumu ikiye ayıran bir yasaya dönüştü bu. Hayvanseverleri, yaşam hakkı savunucularını ve hayvan katillerini karşı karşıya getirdi. Maalesef yasa geçer geçmez de yurdun dört bir yanından hayvan cinayetlerinin haberlerini alıyoruz. Kaynak olarak bu yasa gösteriliyor. Bu bir katliam yasasıdır, katliamın da yasası olmamalıdır.
Naçizane görüşüm ; Hayvanlara zarar verenler, çocukları ve kadınları da hedefe alır. Nitekim her güne bir şiddet haberi ile uyanıyoruz. Cezasızlık sonucu yitip giden yaşamlar ve bundan cesaret alanlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz. Bu sebeple hayvanların katli yerine, farklı alternatifler geliştirilmeli.
Yine özellikle son zamanlarda duyduğumuz gördüğümüz haberler inanılmaz derecede korkunç. Can güvenliği endişesi herkes tarafından yaşanmakta. Düzenlenmesi gereken konular en başta bunlar olmalı ve caydırıcı cezalarla önü kesilmelidir . Af verilen suçlar sınırlandırılmalı , böylelikle suç işleme potansiyeli olan kişilerin önüne hem engel konulmuş olacaktır hem de toplum daha Sağlıklı yaşanılır hale gelecektir.













