SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atilla Sunar İlkokulu’nda fidan dikimi yapıldı

Bu haber 21 Şubat 2024 - 0:38 'de eklendi.

Şehit Jandarma Er Atilla Sunar İlkokulu’nda ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı

FİDAN dikimi sırasında öğrencilerin heyecanı, aşkı ve şevki görülmeye değerdi. Koşuşturma, atılan çığlıklar ve neşeli sözler bu işten alınan keyfin göstergesiydi

BU tür etkinliklerin öğrencilere ağaç sevgisi kazandırma ve doğayı koruma bilincini geliştirme çalışmalarında çok etkili olduğunu söyleyen eğitimciler, fidan temininde katkı sağlayanlara ve hem fidan temini hem de fidanların ekileceği çukurların açılmasında katkı sağlayan yetkililere teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.

AYRICA tüm öğrencilere seslenen eğitimciler; dikilen bu fidanların korunması gerektiğini, eğer korunmazsa kısa sürede ezilip çiğnenerek yok olacağını ve emeklerin heba olacağını belirterek, ağaç fidanlarının bakımı ve korunması yönünde öğrencilerden toplu olarak söz aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.