SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atilla Kaya’nın mahalle ziyareti ‘mitinge’ dönüştü

Bu haber 03 Mayıs 2023 - 2:20 'de eklendi.

Milletvekili seçildiği günden bu yana Torbalı’ya sayısız hizmet ve eser kazandıran Torbalı’nın evladı AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya her gittiği mahallede yoğun sevgi seli ile karşılanıyor. Önceki gün akşam da Ahmetli, Yeniköy ve Özbey Mahallesi’ni ziyaret eden Kaya’ya vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

MİTİNGE dönüşen mahalle ziyaretinde Torbalılı hemşehrileri ile bir araya gelen Kaya, ilçeye ve bölgeye kazandırılan eser ve hizmetleri sayarak 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

MUHTARLARDAN KAYA’YA TEŞEKKÜR

ULAŞIM, altyapı, eğitim ve sağlık alanında Torbalı’ya sayısız eser kazandıran, ilçeye kurulan fabrika ve organize sanayi bölgeleriyle istihdama ciddi katkılar sağlayan, çevreye ve doğaya zarar verecek tesislerin kurulmasını engelleyen, tapu sorununu çözüp Torbalı’nın köylerine kadar doğalgaz hizmeti getiren Kaya’ya mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri teşekkür ettiler.

TORBALI’NIN DESTEĞİ VEKİLİN ELİNİ GÜÇLENDİRECEK

14 MAYIS’TA yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek isteyen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “İlçemize kazandırdığımız hizmetlerin devamı için elimizi güçlendirin. Vereceğiniz her oy Torbalı’ya, Torbalı’nın köylerine, mahallelerine hizmet olarak geri dönecek. Oyunuzu hiç bilmediğiniz, tanımadığınız, Torbalı’ya hiç gelmemiş, 20 yıldır ilçeye bir çivi bile çakmamış kişilere vermeyin. Daha önceki seçimlerde buraya geldiğimde, siz oy verseniz de vermeseniz de ben Torbalı’ya, Torbalı’nın köylerine, Torbalı’nın evlatlarına hizmet edeceğim demiştim. Seçimden sonra da aldığımız oya bakmadan her mahalleye ihtiyacı doğrultusunda elimizden gelen hizmeti sağladık, yıllardır çözülemeyen sorunları bir bir çözüyoruz. Biz ilçemize, ilçemizin insanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz bizim elimizi güçlendirin, biz de hizmetlerimize daha güçlü bir şekilde devam edelim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.