SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atilla Kaya’dan kongre mesajı

Bu haber 25 Mart 2021 - 11:14 'de eklendi.

Geçmiş dönem Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda (MKYK) görev alan ve bugün yapılan kongrede MKYK’da görev almayan İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan açıklama geldi

AK PARTİ 7. Olağan Kongresi’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetim listesinde yeni isimler görev alırken bazı isimler de liste dışı kalmıştı. Liste dışı kalan isimler arasında İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da yer aldı.

KAYA, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremiz; aziz milletimiz, memleketimiz ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirsin. Kongremizde yeniden Genel Başkan seçilen, dünya mazlumlarının gür sesi, Büyük Türkiye ideallerimizin lideri, Güçlü Türkiye’nin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum.

SAYIN Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, kongremizde MKYK, Merkez Disiplin Kurulu, Demokrasi ve Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeliklerine seçilenleri gönülden kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Davamıza tutkumuz, inancımız, ilk günkü aşkımız ve milletimize olan sevdamızla, liderimizin yanında, inandığımız yolda, birlik ve beraberlik içinde; Durmak yok, yola devam” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.