SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atilla Kaya: ‘Torbalı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz’

Bu haber 21 Nisan 2023 - 2:50 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Atatürk Mahallesi’nde hemşehrileri ile bir araya geldi. Torbalı’ya kazandırdığı sayısız hizmet ve eserle Torbalı halkının gönlünde taht kuran Kaya, mahallede büyük bir coşku ile karşılandı.

BEKİR Sakarya Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Kaya, kahvehaneleri ziyaret ederek hemşehrileri ile hasret giderdi. 3 dönemdir AK Parti’den 2.sıra milletvekili adayı gösterilen Torbalı’nın evladı Mahmut Atilla Kaya’ya Atatürk Mahallesi ziyaretinde İlçe Başkanı Metin Yüğrük, İlçe SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, önceki dönem AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve yüzlerce vatandaş eşlik etti.

“TORBALI’YA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

ESNAF ziyaretinin ardından Atatürk Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi önünde vatandaşlarla sahur yapan Kaya, “AK Parti 3 dönemdir bu kardeşinizi 2.sıradan aday göstererek Torbalı’ya ve Torbalı halkına verdiği değeri gösteriyor. Öte yandan listelerine Torbalı’dan hiçbir isme yer vermeyen, yada Torbalılı isimlere üst sıraları layık görmeyen siyasi partiler Torbalı’yı maalesef yine yok saymışlar. İnanıyorum ki benim hemşehrilerim de, Torbalı’yı yok sayan bu siyasi partileri 14 Mayıs seçimlerinde yok sayacaklardır. Sandıktan alacağımız güçlü netice ile Torbalı’ya hizmet etmeye, eser kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.