SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atilla Kaya söz vermişti, ihalesi yapıldı

Bu haber 31 Mart 2021 - 22:01 'de eklendi.

Torbalı’nın en önemli sorunlarından biri daha AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleri ile çözülüyor.

GEÇTİĞİMİZ aylarda Kemalpaşa Kavşağı için söz veren Kaya, ihalenin Mart ayında yapılacağını açıklamıştı. Gerçekleşen ihale ile Kemalpaşa Kavşağı için çalışmalar başlayacak. İhaleyi 27 Milyon liraya ERK İnşaat’ın aldığı açıklandı. Gerçekleşen ihale ile Torbalı’nın kanayan yarası haline gelen Kemalpaşa Kavşağı, çift köprülü kavşak ile çözüme ulaşmış olacak.

PROJENİN 400 günde tamamlanması bekleniyor. Yapılacak olan çift köprülü kavşağın 292 merte uzunluğunda olacağı açıklandı. Torbalı’ya son yıllarda onlarca kamu hizmeti kazandıran AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bu hizmetlerin bir yenisini daha eklemiş olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.