SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atilla Kaya, kavşak için tarih verdi

Bu haber 14 Kasım 2021 - 3:37 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bugün Torbalı Ticaret Odası’nda Kemalpaşa Kavşağı’nın ne zaman başlayacağı ve proje hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ticaret Odası’nda düzenlediği basın toplantısı ile Kemalpaşa Kavşağı’na yapılacak olan proje hakkında bilgi verdi. Şantiyenin kurulduğunu, en geç 1-2 hafta içerisinde temelinin atılacağını belirten Kaya, projenin 6 ay içerisinde tamamlanıp hizmete açılacağını belirtti

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın katılımı ile Torbalı Ticaret Odası’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü, Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, AK Parti belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

İZSU VE TELEKOM ÇALIŞMA YAPIYOR

KEMALPAŞA Kavşağı’na yapılacak olan projenin görsellerini paylaşan Kaya, “İhaleyi alan firmaya yer teslimi Ağustos sonunda yapıldı, ancak bölgede İZSU ve Telekom hatları bulunuyor. Onlar şu an bölgede çalışma yapıyorlar ve hatlarını projeye uygun bir şekilde taşıyacaklar. Bunun için de 1-2 haftalık bir süre istediler. Onlar çalışmasını tamamladıktan sonra Kemalpaşa Kavşağı’nın temelini atacağız ve 6 ay içerisinde tamamlayıp hizmete açacağız” dedi.

8 GEÇİŞLİ OLACAK

PROJE hakkında bilgi veren Kaya, “Şu an da günlük 40 bin aracın geçtiği Kemalpaşa Kavşağı’nda yapacağımız projede 4’ü alttan, 4’ü de üstten olmak üzere toplam 8 şeritli bir geçiş olacak. Proje tamamlandığında günlük 100 bin aracın geçişine imkan sağlanmış olacak. Kavşağa giriş noktasında bir de Ay-yıldızlı bir bayrağımız olacak, Torbalı’ya gelenleri Ay-yıldızlı bayrağımızla karşılayacağız” dedi.

BATTI-ÇIKTI KOT FARKINA TAKILDI

BAZI vatandaşların neden battı-çıktı yapılmadığını sorduğunu da belirten Kaya, “Teknik ekipler gelip bölgede inceleme yaptılar. Sondajlar yapıldı. Ancak maliyet olarak battı-çıktı daha düşük olmasına rağmen kot farkından dolayı teknik olarak yapılamadı” dedi.

BAYINDIR KAVŞAĞI SIKIŞMAYACAK

BASIN mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kaya, Bayındır Kavşağı’nda yığılmaların olmayacağını, oraya bir şerit daha verileceğini söyledi. Kaya, ayrıca Torbalı’nın girişinden çıkışına kadar sıcak asfalt ve duble yol çalışmalarının tamamlanacağını, bu güzergahta bulunan Ayrancılar, Tariş ve Bayındır kavşaklarının yeniden düzenleneceğini, Pamukyazı’ya da yeni bir kavşak yapılacağını sözlerine ekledi.

İşte Kemalpaşa Kavşağı’nın tanıtım videosu;  

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.